Fondo

Lloguer  d'Apartaments i Habitatges Turístics


Els Nostres Serveis

Recepció

Situada al mateix edifici dels Habitatges Can Martí i del supermercat, junt al restaurant Sol y Luna.

Obrim de 09:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00h. Fora d’aquest horari també pot localitzar-nos als nostres telèfons de contacte: 971 328 564 i 626 797 909.

Servei gratuït de guarda d’equipatges

Quan els clientes arriben aviat als nostres allotjaments o bé se’n van tard de l’illa, els guardem el seu equipatge de forma gratuïta. Si ho desitgen, també poden sol·licitar el servei de WC i dutxa de cortesia (es recomana demanar-lo amb antelació).

Supermercat Can Martí

Situat junt als Habitatges Turístics Can Martí; a només 50 m de la platja i a menys de 400 m de la resta dels nostres allotjaments.

Disposem de tot tipus de productes

Obrim de 08:30h a 14:00h i de 16:30h a 21:00h.

Lloguer de Bicicletes Can Martí

Disposem de bicicletes per a adults i per a nens, tant de passeig com de muntanya. Gratuïtament els entreguem cascos i armilles reflectants per a circular de manera segura. També tenim cadiretes per als més petits i, és clar, cadenats per a deixar tranquil·lament la bici i fer un bany al mar.

Sens dubte, la bici és el vehicle més ecològic i econòmic. És ideal per a desplaçar-se per Formentera: li permetrà arribar a tots els seus racons, transitant a un ritme pausat, el ritme que caracteritza aquesta illa.

Servei de Lloguer de Vehicles

Li donem informació, opcions de vehicles, preus, etc, del nostre lloguer de confiança, si és del seu interès també li gestionem la reserva. Podrà recollir el vehicle al mateix port de La Savina o llogar-lo a la nostra oficina, sempre al mateix preu que ofereix directament el lloguer. Consulti’ns sense cap compromís.

Restaurant Sol y Luna

Obert des de primers de maig a finals d’octubre.

Situat a tan sols 50m de la platja, en un entorn natural i tranquil. Podrà gaudir de les seves especialitats en cuina espanyola i mediterrània.

Reserves al telèfon: